Verpleeghuis Şefkat

Verpleeghuis Şefkat

Verpleeghuis Şefkat biedt cultuurspecifieke en leefstijlgerichte zorg

Verpleeghuis Şefkat is een verpleeghuis in Boxtel, gericht op de Turkse en Marokkaanse cultuur en leefstijl voor ouderen die zware zorg nodig hebben. Het verpleeghuis biedt cultuurspecifieke en leefstijlgericht zorg voor zorgvragers die zich prettig voelen bij de aangeboden leefstijl. Eten, sfeer en woonomgeving, inclusief voorzieningen zijn zeer herkenbaar. 

 

Verpleeghuiszorg en dagverzorging

Verpleeghuis Şefkat biedt ook dagverzorging aan dezelfde doelgroep. Kijk voor meer informatie over verpleeghuiszorg en dagverzorging op de bijbehorende webpagina's. 

 Verpleeghuis Sefkat Boxtel Zorggroep Elde

In November 2011 is de Avicenna Prijs uitgereikt aan Şefkat. Een prijs die om de twee jaar wordt uitgereikt aan een zorgverlener of instelling die een duidelijke bijdrage biedt aan de verbetering van zorg voor allochtonen. Şefkat wordt door de jury positief gewaardeerd om o.a. de integrale samenwerking met andere zorg- en welzijnsinstellingen en de opleidingen.

 

Mohammed Benzakour sprak, tijdens een uitzending van Pauw en Witteman, over de problemen die hij heeft ervaren bij de zorg voor zijn moeder. Deze sluiten feilloos aan op de redenen waarom locatie Şefkat is opgericht.


Klik hier om dit fragment te bekijken via ons Youtube kanaal. 
 

Deze Communit-E is uitsluitend toegankelijk voor daartoe geautoriseerde gebruikers. Degene die gebruik maakt van deze Communit-E of de daarin opgenomen gegevens zonder dat daartoe door de eigenaar een schriftelijk gebruiksrecht is verleend, handelt onrechtmatig en kan door de eigenaar in rechte worden vervolgd.
 
 
 

Uitloggen