Zorgboerderij 't Binnenveld Schijndel

Zorgboerderij 't Binnenveld Schijndel

Een zinvolle dagbesteding in agrarische omgeving

Zorggroep Elde biedt in samenwerking met zorgboerderij "Zorghoeve 't Binnenveld" in Schijndel zinvolle dagbesteding aan ouderen in een agrarische omgeving. Een zorgboerderij zorgt voor een bijzondere beleving en activiteiten die veelal een positieve invloed hebben op de cliënt, die wellicht daardoor langer zelfstandig kan blijven wonen. Opname in een zorginstelling kan daarmee voorkomen of uitgesteld worden.

 

Veel binnen- en buitenactiviteiten

Zowel binnen als buiten is het aantal activiteiten dat individueel of in groepsverband aangeboden wordt groot. Er zijn diverse activiteiten die met het boerderijleven te maken hebben en juist dat trekt cliënten van de zorgboerderij sterk aan. Activiteiten als dieren verzorgen, in de tuin bezig zijn of in de groenten- en fruitwinkel zijn bijzonder.

 

Daarnaast kan men biljarten, bingo spelen, bridgen, figuurzagen en nog veel meer. Lekker rustig zitten of wat lezen in de gezellige woonboerderij of op het terras met uitzicht over de landerijen, kan natuurlijk ook. Regelmatig worden optredens of passende demonstraties (bijvoorbeeld van line dancing) georganiseerd. 

 

Wie komen voor dagbesteding op de zorgboerderij in aanmerking?

Zorghoeve 't Binnenveld biedt dagbesteding voor:

- Ouderen met een lichamelijke beperking;
- Mensen met een sociaal isolement;
- Mensen met een psychogeriatisch ziektebeeld (licht dementerende ouderen). 

Zorggroep Elde Zorghoeve 't Binnenveld Schijndel

Zorggroep Elde zorgboerderij Zorghoeve 't Binnenveld

Meer informatie via de website van Zorghoeve 't Binnenveld.

 

Zorggroep Elde Zorghoeve 't Binnenveld in Schijndel

Zorghoeve ’t Binnenveld heeft het Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ)-keurmerk behaald. Een keurmerk voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg waarin de klant voortdurend centraal staat.

 

Download de folder (PDF) van Zorghoeve 't Binnenveld.

Deze Communit-E is uitsluitend toegankelijk voor daartoe geautoriseerde gebruikers. Degene die gebruik maakt van deze Communit-E of de daarin opgenomen gegevens zonder dat daartoe door de eigenaar een schriftelijk gebruiksrecht is verleend, handelt onrechtmatig en kan door de eigenaar in rechte worden vervolgd.
 
 
 

Uitloggen