Zorgexpertisehuis Liduina

Adres: Liduinahof 35

10 april: 18:45 uur Een familiebingo voor alle bewoners van de afdelingen Kempen, Berk, Linde, Meierij, Peel en Oleander in Theaterzaal de Vorsenpoel. Voor deze Bingoavond bent u als familie van harte uitgenodigd.

11 april: 14:45 uur Een spectaculaire Elde bingo voor alle bewoners van de afdelingen Hazelaar, Lijsterbes en Meidoorn. Voor deze Bingo middag bent u als familie van harte uitgenodigd. Alleen deze middag is de bingo kaart voor bewoners gratis, familie betaalt € 5,- voor een bingo kaart. Locatie: Theaterzaal De Vorsenpoel

13 april: 15:00 – 17:00 uur (zaal open 14:30 uur). Pubquiz in theaterzaal de Vorsenpoel! Afgelopen jaren hebben diverse collega’s gestreden tegen kanker. In juni beklimmen negen medewerkers tijdens Alpe d’HuZes als ‘Team Expeditie Elde’ de Alpe d’Huez om hen een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. ‘Opgeven is geen optie’. Op 13 april organiseert stichting Alpe d’HuZes in samenwerking met de activiteitenbegeleiding van een pubquiz! De volledige opbrengst komt ten goede aan kankeronderzoek. Dus geef je op voor deze uitdagende en gezellige Pubquiz! Vorm een team van maximaal 5 personen. Mocht u bijv. met twee personen zijn dan kan je je ook opgeven en zorgen wij voor de samenstelling van een team. Deelname bedraagt 5 euro p.p. (graag contact aan de zaal voldoen), We spelen 5 rondes en uiteraard krijgt de winnende tafel een leuke prijs! Uiteraard zal Team expeditie Elde aanwezig zijn op deze middag. Meld je aan via e.de.boer@zge.nl. Bekijk hier de poster!

16 april: “Happy Hour” van 18.30 uur tot 20.00 uur zijn geïnteresseerden welkom in het restaurant. De doelstelling is om te laten zien hoe fijn het is om hier te wonen en te werken en een afdeling te laten zien en in gesprek met een bewoner of een medewerker vragen die geïnteresseerden hebben te kunnen stellen. We verwelkomen geïnteresseerden met een hapje en een drankje. In het restaurant vindt op dat moment ook een leuke activiteit plaats voor bewoners van de somatische afdelingen. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding op een somatische afdeling krijgen van een bewoner. Zij kunnen in gesprek gaan met een bewoner en een medewerker om te horen hoe fijn het is om hier te wonen en te werken en om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. We heten iedereen van harte welkom tijdens ons Happy Hour!

17 april: Creamiddag van 15:00 tot 16:00 uur. Iedereen is welkom! Kom je ook schilderen of mandala’s kleuren?

20 april: 14:45 uur paaseieren zoeken voor bewoners, verwanten(kinderen, kleinkinderen e.a.) vrijwilligers en buurtgenoten.

Aanmelden

Voor de activiteiten van 9 t/m 11 april worden betrokkenen persoonlijk uitgenodigd. Voor de activiteiten van 16 t/m 20 april kun je je aanmelden via activiteiten@zge.nl.

Wereldhuis

Adres: Achterberghstraat 18

Van 8 t/m 21 april maandag t/m vrijdag onder het genot van een kopje koffie rikken, rummikub of jokeren tussen 10:00 en 11:30 uur.

9 april: 14:30 uur Familiebingo

10 april: 19:00 uur Optreden van het koor “Potpourri”

14 april: 14:30 uur Palmzondagconcert in de kapel

21 april: 10:30 uur Viering in de kapel

Aanmelden

Meld je aan via AB.wereldhuis@zge.nl.

Hofjeshuis Vinckenrode

Adres: Mgr. Bekkersstraat 2 

8 april: 14:30 tot 16:00 uur Bootcamp met ouderen

9 april: 10:30 tot 11:30 uur Paasactiviteit met de peuters van Domino

18 april: 14:30 – 16:00 uur Heel Vinckenrode bakt. We gaan met verschillende teams iets lekkers bakken, wat daarna gezamenlijk genuttigd gaat worden. We zullen een jury uitspraak laten doen over de baksels.

Aanmelden

Voor bovenstaande activiteiten worden omwonenden persoonlijk uitgenodigd.

Wijkhuis Simeonshof

Adres: Annastraat 5

Simeonshof viert tijdens de Weken van Elde het 60-jarig jubileum. Zij vieren hiervoor drie dagen feest! Voor de activiteiten worden betrokkenen persoonlijk uitgenodigd.