• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Best managed companies

Zorggroep Elde behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Zorggroep Elde werd geprezen om de  inspirerende wijze waarop zij tot vernieuwingen in de ouderenzorg komt.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Zorggroep Elde deed dit jaar voor de eerste  keer mee.  Jacqueline Joppe, voorzitter Raad van Bestuur: “Onze motivatie om mee te doen was helder: we wilden ons graag laten spiegelen door buitenstaanders. ING is niet onze bank en Deloitte is niet onze accountant. Het is goed om te horen hoe deze experts onze strategie,  bedrijfsvoering, mate van innovatie en de financiële resultaten beoordelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *