• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Eigentijdse professional

Een eigentijdse professional is op de toekomst voorbereid. De professionals van Zorggroep Elde weten wat te doen in een wereld die niet stilstaat.

De veranderingen zijn talrijk, de wensen van cliënten ongekend en hun behoeften zeer gevarieerd. Van kleine handreikingen bij de zelfzorg tot medische en complexe verpleegtechnische zorg en behandeling. Van begeleiding tot dagopvang en het creëren van een veilige en warme leefomgeving. Medewerkers zoeken daarin telkens een weg die ervoor zorg dat Zorggroep Elde kan waarmaken wat ze belooft: ondersteunen in een zo aangenaam mogelijk leven.

Om de medewerkers voldoende bagage mee te geven, zijn we op expeditie gegaan. Expeditie Elde is een ontwikkeltraject waarin medewerkers de ruimte en veel mogelijkheden krijgen om zich op verschillende fronten verder te ontwikkelen tot eigentijdse professional. Door verschillende vormen van leren in te zetten. Door cursussen, workshops, e-learning programma’s te volgen, maar ook door te leren van elkaar en door te werken (informeel) blijft leren uitnodigend en leuk. Medewerkers zelf zijn aan zet, een ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen ontwikkeling. Medewerkers zelf zijn aan zet, een ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen ontwikkeling.

Belangrijke kwaliteiten waaraan een eigentijdse professional voldoet zijn: ondernemerschap, samenwerken en zelfontwikkeling. En dat alles onder de vlag van onze visie op gezondheid.Expeditie Elde 003 Klein KLZWDie visie gaat uit van de eigen regie van de cliënt. Wij bieden handvatten om de cliënt beter te leren omgaan met beperkingen en ondersteunen hem of haar in wat nodig is om van betekenis te zijn. Er toe te doen! In een kort filmpje ‘de eigentijdse professional Zorggroep Elde‘  is alles in een notendop samengevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *