• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Komt u ook naar de open dag?

logo open dag zorgOp zaterdag 18 maart 2017 vindt in Zorgexpertisehuis Liduina tussen 10:00-15:00 uur de Open Dag van Zorggroep Elde plaats. Ook dit jaar kunt u nader kennis te maken met Zorggroep Elde als zorgorganisatie en als één van de grootste werkgevers uit de regio.

In het bruisende Zorgexpertisehuis Liduina, één van de 10 locaties van Zorggroep Elde, krijgen bezoekers antwoord op allerlei vragen over tijdelijk of langdurig wonen met zorg; thuis of binnen Zorggroep Elde. Naast meer informatie over diensten, services en specialistische afdelingen van Zorggroep Elde, komen geïnteresseerden meer te weten over werken, leren of vrijwilligerswerk bij Zorggroep Elde.

Op de open dag gaan bezoekers in gesprek met onze zorgbemiddelaars over algemene zorgvragen of specifieke locaties van Zorggroep Elde. Denkt u daarbij aan het unieke Wereldhuis dat dit jaar haar deuren opent in Boxtel. Het Wereldhuis is een samensmelting van drie (Molenweide, Nieuw Beekvliet en Şefkat) woon-zorglocaties met ieder een eigen cultuurspecifiek en leefstijlgericht aanbod. Of de Bed & Breakfast Buitenhuis, een zorghotel in Esch voor kortdurend verblijf met zorg voor revalidatie na bijvoorbeeld een operatie.

Verder maken de bezoekers kennis met zorgrobot Zora en krijgen zij bij de thuiszorgmedewerkers informatie krijgen over gemaksdiensten die ervoor zorgen dat zijzelf of hun dierbare langer thuis kan blijven wonen. Leerlingen en werkzoekenden krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan onze HR adviseur of praktijk-opleider over leren en/of werken in de zorg. Naast de uitgebreide zorgmarkt vinden er rondleidingen op afdelingen plaats waar u zich voor kunt opgeven bij de ontvangst.

Onder bezoekers die zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Zorggroep Elde, wordt een kleine attentie verloot.

Zorgexpertisehuis Liduina
De open dag vindt plaats in Zorgexpertisehuis Liduina, Liduinahof 35 in Boxtel. Deze hoofdlocatie van Zorggroep Elde heeft diverse expertises in huis zoals onder meer Obesicare voor zorg aan zwaarlijvige bewoners, afdeling De Oleander voor bewoners met dementie en onbegrepen gedrag en Hospice Acacia voor palliatieve zorg.

Zorggroep Elde is twee jaar op een rij verkozen tot Derde Beste Werkgever van Nederland en als Best Managed Company.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *