• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Neem een kijkje bij ZGE tijdens de Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

OpeN middag

Ben jij benieuwd naar hoe veelzijdig de ouderenzorg is? Op zaterdagmiddag 16 maart van 13:00 tot 16:00 uur kun je in gesprek gaan met HR-adviseurs, praktijkopleiders, teamcoaches, verzorgenden en verpleegkundigen. Zij vertellen jou alles over opleidingsmogelijkheden, carrièremogelijkheden en over het reilen en zeilen in een zorgorganisatie. Daarnaast is er ruimte voor een rondleiding op maat. Ben jij geïnteresseerd in de gang van zaken op een afdeling? Wij passen de rondleiding zoveel mogelijk aan op jouw wensen. De open middag vindt uitsluitend plaats op locatie Zorgexpertisehuis Liduina te Boxtel. Aanmelden is niet nodig. Loop gerust binnen, we ontvangen je graag!

Activiteiten met bewoners

Ook bij Zorggroep Elde worden de deuren geopend. Kom ervaren hoe het welzijn van bewoners wordt bevorderd door middel van leuke activiteiten, zoals de muziekactiviteit of bloemschikken. Maak je liever alleen een praatje met de bewoners? Dat kan ook! Bij twee locaties openen we de deuren om een kopje koffie met de bewoners te drinken. Voor deze activiteiten vragen we je om je aan te melden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen per activiteit beschikbaar.

Meld je aan door te klikken op een activiteit naar keuze:

  • Alle activiteiten met bewoners zijn inmiddels afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *