• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

STROOMSTORING gelukkig verholpen

Zorggroep Elde had donderdagochtend 23 augustus ook te kampen met de grote stroomuitval die zorgt dat grote delen van Midden-Brabant zonder elektriciteit zaten. Om 9.45 uur kwam het bericht dat de stroomstoring was verholpen.Zoals nu bekend zaten minstens 100.000 huishoudens zonder elektriciteit. Een aantal van onze locaties werd ook getroffen door de stroomstoring.

De locaties Liduina, Simeonshof, de Vlaswiek, Vinckenrode en het Wereldhuis hebben een tijdje zonder stroom gezeten. Liduina heeft een eigen noodaggregaat, zodat zij er weinig last van hebben gehad. Inmiddels is de stroom op alle locaties weer terug. Ontmoetingshuis de Beemden in Sint-Michielsgestel en het Buitenhuis in Esch hebben gelukkig helemaal last gehad van de stroomuitval.

Waar kunnen medewerkers en bewoners van Zorggroep Elde onder andere tegen aanlopen als de stroom uitvalt in de locaties: er kan geen gebruik gemaakt worden van het elektronisch cliënten dossier, de leefcirkels werken niet, de met codes afgesloten deuren van de psychogeriatrische afdelingen werken niet, de lichten en liften doen het niet.

Gelukkig hebben we genoeg medewerkers om de consequenties die de stroomuitval met zich meebrengt op te vangen, zodat onze cliënten zo min mogelijk last ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *