• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Opnieuw positief advies voor PREZO gouden keurmerk

Opnieuw hebben de auditoren het advies afgegeven aan de directeur/bestuurder van Perspekt om het PREZO VV&T gouden keurmerk in de zorg van de bezochte locaties en thuiszorg van Zorggroep Elde te continueren. Dat is een groot compliment waard voor alle medewerkers van Zorggroep Elde, zegt bestuurder Jacqueline Joppe. “Zeker in een tijd waarin we veel vragen van onze medewerkers en ook nog eens voor Sefkat, De Braacken (Molenweide) en Nieuw Beekvliet, die op verouderde locaties zitten. Nogmaals, een mooie prestatie! Dank voor de inzet, waarmee we dit toch maar weer hebben waargemaakt.”
Bevlogen medewerkers

De auditoren waren vol lof over de kwaliteitsslag die binnen Zorggroep Elde zichtbaar is gemaakt in goede methodische rapportages. Maar ook spraken zij over bevlogen medewerkers die de kernwaarden als vanzelfsprekend toepassen in hun werk. Dat vertaalt zich in de ondersteuning die wij bieden bij een zo aangenaam mogelijk leven van onze cliënten. Dat cliënten deze inspanningen waarderen zien we gelukkig ook terug in de waarderingen op www.ZorgkaartNederland.nl.

Waardering

De waarderingssite www.ZorgkaartNederland.nl is een initiatief van de Patiëntenfederatie. Jacqueline Joppe: “Cliënten uit alle zorgsectoren kunnen hierop hun waardering uitspreken en een cijfer geven voor de zorg, ondersteuning en behandeling die zij krijgen. Zorggroep Elde scoort goed op ZorgkaartNederland en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. We horen graag hoe u over ons denkt en delen dat ook graag met anderen. Of dat nu positief is of minder positief. Daar kunnen we alleen maar van leren. We zijn een open en transparante organisatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *