• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Patientvriendelijkheidsprijs

Welk verpleeghuis is dit jaar het meest cliëntvriendelijke verpleeghuis van Nederland? Laat uw waardering achter en misschien is de prijs wel voor Zorggroep Elde.

Op dinsdag 13 december weten we meer. Dan reikt initiatiefnemer Patiëntenfederatie Nederland deze prijzen uit, gelijktijdig met het uitreiken van de prijzen voor meest patiëntvriendelijke ziekenhuis en kliniek.

Doe mee!

Wilt u meebepalen wat de uitslag wordt? En ons nomineren voor de prijs? Dat kan! U kunt meedoen door voor 16 oktober a.s. een waardering voor ons verpleeg-/verzorgingshuis te plaatsen op ZorgkaartNederland.nl.

Hoe wordt bepaald wie wint?

Op basis van de waarderingen wordt bepaald wie er in de verschillende categorieën genomineerd worden. De uitslag wordt berekend op basis van het percentage aanbevelingen en het gemiddelde cijfer van de waarderingen. Hieruit wegen de onderdelen informatie en luisteren, de twee belangrijkste pijlers van patiëntvriendelijkheid, het zwaarst mee. Patiëntenfederatie Nederland stelt in samenwerking met onderzoeksbureau SAMR de uitslag vast. De volledige lijst met criteria is te vinden op ZorgkaartNederland.nl/prijs.

Uitreiking

De prijsuitreiking is op dinsdag 13 december a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *