• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Stem op het Wereldhuis!

Rabobank Clubkas Campagne

Stem nu voor het Wereldhuis van Zorggroep Elde!

Het Wereldhuis doet mee aan de Clubkas Campagne van Rabobank Hart van De Meierij. Als jij lid bent van deze bank, kun jij stem(men) uitbrengen op Zorggroep Elde. Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen Het Wereldhuis van Zorggroep Elde krijgt, des te hoger de donatiebijdrage van #RaboHvDM aan onze club wordt.

Deze donatie gaan we in 2018 besteden aan een nog mooiere aankleding van het Wereldhuis. Van bijvoorbeeld de entree, moskee en tuinterrassen. Het unieke karakter van het Wereldhuis waar mensen van verschillende religies, culturen en leefstijlen samenwonen willen we sterk benadrukken door middel van deze aankleding.

Op 15 november ontvangen alle leden van de bank een stemkaart in de brievenbus met daarop een unieke stemcode. Breng tussen 15 november en 30 november online je stemmen uit! Klik hier voor meer info en een link naar de stemmodule.

Ben je klant van de bank maar nog geen lid? Vraag dan vóór 20 november het lidmaatschap aan om mee te kunnen stemmen.
Doe mee! Zo help je Het Wereldhuis van Zorggroep Elde aan een mooie donatie in 2018! Stem via: https://www.mijnbankenik.nl/hvdm/clubkascampagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *