• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Sterk in je Werk-week

Van 19 tot en met 23 november is het Sterk in je Werk-week. Tijdens deze week organiseren ongeveer 50 zorgorganisaties 100 activiteiten die in het teken staan van plezier en gezondheid tijdens je werk.

Activiteiten

De Sterk in je Werk-week biedt een veelzijdig en gratis programma aan met workshops, voorstellingen, lezingen en gesprekken. Van yoga tot een lezing over de overgang en van foute bingo tot een theatervoorstelling. Voor ieder wat wils. Zorggroep Elde voegt een bootcamp aan dit programma toe.

Elde fit

Zorggroep Elde heeft zowel mentale als fysieke fitheid van de medewerkers hoog in het vaandel staan. Daarom kunnen alle medewerkers van Zorggroep Elde het gehele jaar gratis meedoen aan bootcamps in Boxtel. Daarnaast worden ook andere workshops georganiseerd, zoals ‘Ontstressen in de natuur’. De Sterk in je Werk-week sluit dan ook goed aan op onze doelstelling om onze medewerkers zo fit mogelijk te houden.

Inschrijven

Werk je bij Zorggroep Elde? Bekijk het programma op https://www.sterkinjewerkweek.nl/ en schrijf je gratis in! Let op: vol is vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *