• Redactie
  • Blog
  • Geen reacties

We kijken naar je uit

Hoe mooi is het om elke dag enthousiaste en betrokken medewerkers in contact te zien met cliënten, thuis en in onze verpleeghuizen. Nog mooier is het om van cliënten te horen dat ze tevreden zijn. Daar word ik een blij mens van. Dat is ook wat we voor ogen hebben: alles in het werk stellen om degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd een zo aangenaam mogelijke dag te bezorgen. Elke dag weer. Natuurlijk, dat gaat niet altijd even soepel. De cliënt is best een keer minder tevreden. Maar dat is wel de intentie waarom onze medewerkers elke dag weer hun beste beentje voorzetten.

Ben jij ook bevlogen en goed in je werk als verzorgende/verpleegkundige? Dan ben je bij ons van harte welkom. Collega’s en cliënten kijken naar je uit!

Wie zijn je nieuwe collega’s en cliënten?

Dat zijn er natuurlijk te veel om op te noemen. Maar allemaal gaan ze voor één doel: ze streven allemaal naar behoud van zoveel mogelijk regie over het eigen leven. Een prettig leven. De medewerkers van Zorggroep Elde zijn er om cliënten daarin zo veel mogelijk te ondersteunen. Dat is makkelijk gezegd, maar vraagt nogal wat van je. Zeker omdat we zien dat mensen die bij ons komen wonen een steeds complexere zorgvraag hebben dan een aantal jaren terug. Dit vereist allereerst goed verpleegtechnisch handelen. Maar bij ons is de cliënt veel meer dan zijn ziekte of handicap en kijken we ook naar wat iemand nodig heeft om een prettig leven te leiden. Dat vraagt inlevingsvermogen en creativiteit om samen met cliënten en hun familie op te trekken in de zorg die direct bijdraagt aan het welbevinden.

Het zijn de kleine dingen die het doen

De ene cliënt is de andere niet: voor ons telt daarom ook ruimdenkend zijn. Als jij denkt dat we dingen eens op een hele andere manier moeten aanpakken omdat dat juist voor die ene cliënt veel prettiger of beter is, dan krijg je daar de ruimte voor. Met de collega’s in je team houd je elkaar scherp om de beste kwaliteit van zorg te leveren en voor de cliënten van betekenis te zijn. En dat zit ‘m wat ons betreft in hele kleine dingen.  Even een praatje? Niet in het voorbijgaan, maar er echt voor gaan zitten. Een appeltje schillen voor de bewoners? Kan in de keuken, maar ook aan de tafel met de bewoners zodat je links er rechts al wat appelpartjes kunt uitdelen. Een bewoner ziek. Het kost weinig tijd om even naar de familie te bellen om te vertellen hoe het met hun zieke vader of moeder gaat.

Kanjers

Jong en nog weinig ervaring: ook dan ben je bij ons welkom! Er is alle ruimte om net zo’n eigentijdse professional te worden als je collega’s die al bij Zorggroep Elde werken. Een professional die heel soepel kan inspelen op de veranderingen in de zorg. Gelukkig hebben we al veel van die kanjers in huis. Het maakt me trots. Vooral ook omdat zij erkennen dat we het goed doen en tevreden zijn over hun werk. Dat is ook de reden dat we als derde beste werkgever uit de bus kwamen. En wie wil er nu niet werken bij de derde beste werkgever van Nederland?

We kijken uit naar je uit!

Ben je een gediplomeerde Verzorgende IG of Verpleegkundige en wil je kennismaken met Zorggroep Elde en een aantal van je nieuwe collega’s?  Kom dan op 24 november 2016 tussen 18:30 en 20:00 uur naar onze locatie Liduina in Boxtel en stel je vragen direct aan onze collega’s uit de praktijk!

Je hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar wervingsevent@zge.nl en aan te geven dat  je er graag bij bent en in welke zorg je in het bijzonder bent geïnteresseerd (psychogeriatrie, somatiek). Wij zorgen dan dat jij de juiste mensen kunt spreken. Natuurlijk is er een lekker hapje en drankje! Kun je niet op 24 november,  maar wil je toch contact met ons om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan! Stuur een mail met je vraag naar wervingsevent@zge.nl en wij nemen contact met je op.

Jacqueline Joppe
Raad van Bestuur Zorggroep Elde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *