• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Weken van Elde 2018

Zorggroep Elde organiseert dit jaar de Weken van Elde

Van 9 april tot en met 21 april organiseert Zorggroep Elde voor de eerste keer de Weken van Elde. Alle locaties organisaties allerlei activiteiten rondom verschillende thema’s en voor verschillende doelgroepen.
Het overkoepelende thema is: ”Het zijn de kleine dingen die het doen”. Dit is een praktische vertaling van een belangrijk onderdeel in het meerjarenbeleidsplan van Zorggroep Elde, namelijk leefplezier. Leefplezier gaat over de kleine, vaak vanzelfsprekende dingen die zorgen voor een positieve gemoedstoestand. Die maken dat iemand tevreden is of geniet van het leven. En daar gaat het ons om. Of je nu in een van onze locaties woont of thuis zorg van ons ontvangt.

Samen optrekken
Tijdens de Weken van Elde willen we u graag informeren over wat Zorggroep Elde allemaal te bieden heeft. We staan open voor wat we van anderen kunnen leren. En we willen iedereen graag bij onze organisatie betrekken. Actief samen optrekken in het belang van onze cliënten is niet voor niets een ander belangrijk thema in ons meerjarenbeleidsplan.

Van theater tot tuktuk
Op elke locatie zijn medewerkers enthousiast aan de slag gegaan om een aantrekkelijk programma te organiseren dat past bij het doel van de Weken van Elde. Ook centraal kunt u iets van ons verwachten, met een theater, informatieavond en de feestelijke onthulling van de tuktuk. Lees hieronder meer over de centrale activiteiten!

Maandag en dinsdag 9 april en 10 april

Toneelvoorstelling ‘Ons kan niks gebeuren’, over wat dementie teweeg kan brengen. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk.
Locatie: Expertisehuis Liduina.
Tijd: 19:00 – 21:00 uur. Zaal op en vanaf 18:30 uur.
Aanmelden kan tot uiterlijk 4 april per email l@zge.nl of bij de receptie van zorgexpertisehuis Liduina.

Maandag 16 april

Informatieavond ‘omgang met mensen met dementie’. Tijdens de avond worden door een psycholoog, casemanagers dementie en zorgverleners handvatten aangereikt om in contact te komen met mensen met dementie. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.
Locatie: Expertisehuis Liduina.
Tijd: 19:00 – 21:00 uur. Zaal open vanaf 18:30 uur.
Aanmelden kan tot uiterlijk 4 april per email l@zge.nl of bij de receptie van Zorgexpertisehuis Liduina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *