• Redactie
  • Nieuws
  • Reactie

Witte Zusters-wandelroute langs o.a. het Wereldhuis

Ter ere van het 150-jarig-jubileum volgend jaar van de Missiezusters van Onze Lieve Vrouw van Afrika, zoals de Witte Zusters voluit heten, is er een wandelboekje met de Witte Zusters-route verschenen.

Het boekje is ontwikkeld door Marina van Dalen, werkzaam bij de Witte Zusters, samen met Rijkert Knoppers en Maarten Sterneberg van De Paadjesmakers. De route loopt niet alleen langs woon-en werkplekken van de Missiezusters, maar belicht ook andere missiecongregaties uit de driehoek Boxtel-Esch-Vught.

Route

De route loopt van station Boxtel naar station Vught. Tijdens de wandeling komt u onder andere Kasteel Stapelen en het Sparrenrijk tegen. De route loopt daarnaast ook langs het Wereldhuis en Zorgexpertisehuis Liduina. Bij Zorgexpertise Liduina vindt u ook Koffiebar WIJS, waar u even een koffiepauze kunt nemen (zie https://www.facebook.com/koffiebarwijs/ voor openingstijden).

Verkooppunten

Naast de route vindt u in het wandelboekje ook foto’s en anekdotes. Het boekje kost slechts 2 euro en is te koop bij de receptie van Zorgexpertisehuis Liduina, boekhandel Heinen, VVV en Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch, Bruna in Boxtel en Vught, www.depaadjesmakers.nl en info@wittezusters.nl

Reactie

  1. Marina van Dalen 27.11.2018 Beantwoorden

    U kunt het boekje ook af komen halen op de Molenwiek, Achterberghstraat 20 te Boxtel tijdens kantooruren.
    Wellicht komt er in 2019 nog een scootmobielvariant van de route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *