• Redactie
  • Nieuws
  • Geen reacties

Weer bekroond tot Best Managed Company

Zorggroep Elde behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat werd donderdag 2 februari bekend gemaakt.

Deze kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende onderzoeken die in dat kader zijn uitgevoerd is Zorggroep Elde als een van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen. Jacqueline Joppe, bestuurder van Zorggroep Elde, is blij met de erkenning. Voor haar is het een bevestiging dat we het ook in de roerige tijden waarin zorgorganisaties zich bevinden we op de goede weg zijn. “Het is een compliment om te horen dat we tot een van de best geleide bedrijven van Nederland horen.”

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Zorggroep Elde deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd werd uitgekozen tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het zogenaamde Business Maturity Model. Met dat model wordt zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart in kaart gebracht: de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Overzicht van Best Managed Companies programma

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *