Eten en zo thuis

Maaltijd- en boodschappenservice 

Bent u niet in staat of niet in de gelegenheid om dagelijks voor uzelf gezond te koken? Met de service van Eten & Zo Thuis kunt u heel eenvoudig maaltijden en de dagelijkse boodschappen bestellen en aan huis laten bezorgen. U heeft de keuze uit een assortiment van meer dan 100 maaltijden, van traditionele maaltijden tot internationale specialiteiten. De koelverse maaltijden zijn ook verkrijgbaar in diverse afleidingen; zoutarm, gemalen, vegetarisch, halal en gluten- of lactosevrij.

Naast de maaltijden kunt u ook kiezen uit ons boodschappenassortiment van ruim 1.500 artikelen. Maak uw maaltijd compleet met een soep of een dessert. Daarnaast is er zuivel, groenten, fruit, brood, broodbeleg te bestellen of zelfs toiletartikelen.

In een handomdraai heerlijk eten op tafel

De koelverse maaltijden van Eten & Zo Thuis kunt u verwarmen in een magnetron of heteluchtoven. Het verwarmadvies kunt u terugvinden op de maaltijdetiketten en website. De maaltijden worden dagelijks met verse ingrediënten en zonder toevoegingen van overbodige E-nummers bereid en direct na het koken in korte tijd terug gekoeld tot ca. 3˚C. Zo blijven de voedingswaarden en de smaak gewaarborgd. De houdbaarheidstermijn is 8 tot 10 dagen. Hierdoor kunt u uw bestelling ook één keer per week thuis laten bezorgen. U kunt onze maaltijden bewaren in de koelkast.

Hoe werkt betaling?

U betaalt veilig met iDeal. Maakt u regelmatig gebruik van onze services, dan bieden we betalingsgemak door middel van een eigen deposit.

Bezorging aan huis!

U kunt zelf kiezen of uw bestelling tussen 8.00 – 10.00 uur of tussen 16.00 – 18.00 uur thuisbezorgd wilt krijgen. Ze worden één keer per week op dinsdag of vrijdag bij u thuisbezorgd. Zo kunt u uw dagelijkse routine eenvoudig om de bezorging aan huis plannen.

De bezorging aan huis verzorgen wij samen met onze logistieke partner PostNL. Bent u niet meer in staat om zelfstandig de bestellingen op te ruimen? Vraag het gerust aan onze PostNL-bezorgers. Zij zullen uw bestelling dan tot het aanrecht of zelfs tot in de koelkast komen brengen.