Gevarieerde, gezonde maaltijden in onze restaurants

Gevarieerd en gezond

Heerlijk eten zonder zorgen

Elke dag genieten van een heerlijke maaltijd is een feest. Zeker als u niet zelf hoeft te koken. In onze restaurants bent u van harte welkom en kunt u in een ontspannen sfeer van een warme maaltijd genieten. U kunt elke dag zo aanschuiven. Bij tafelgenoten of aan een eigen tafel als u liever alleen eet. We serveren verschillende menu’s. Natuurlijk allemaal met een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Bereid met gezonde dagverse ingrediënten. Een vegetarische maaltijd kan ook als u het vooraf aangeeft. Op uw verzoek serveren we er graag een drankje bij.

U kunt kiezen uit:
– Maaltijdarrangement voor 5 of 7 dagen
– Dagelijks driegangenmenu

Maaltijdarrangement

Om het u makkelijk te maken bieden we een maaltijd- arrangement aan. Dat betekent dat u een vast bedrag per maand betaalt voor vijf of zeven gezonde en gevarieerde maaltijden per week. De keus is aan u. U heeft geen zorgen met betalen na elke maaltijd. De betaling vindt maandelijks plaats via automatische afschrijving.

Voor wie?

Ouderen uit de wijk zijn van harte welkom in onze restaurants.

Prijs

Voor een maaltijdarrangement van 7 dagen per week incl. koffie/thee betaalt u € 270,00. Een arrangement voor 5 dagen per week incl. koffie/thee kost € 210,00. Voor een volledige driegangenmaaltijd betaalt u € 9,55.

Handig om te weten

De betaling van het maaltijdarrangement vindt maandelijks plaats via automatische afschrijving. Voor overige betalingen kunt u gebruik maken van de Eldepas, zodat u niet contant hoeft te betalen. Bij de kassa van de restaurantlocatie kunt u een formulier vragen om een Eldepas aan te vragen. Op korte termijn kunt u ook met een pinpas betalen.