Om het u gemakkelijker te maken

Gemakkelijker

Uitleen hulpmiddelen

Gemakkelijk hulpmiddelen lenen

Bij de uitleenpunten van Thuis Zorggroep en Zorgwinkel Medicura in Boxtel kunt u terecht voor het lenen of kopen van (medische) handige hulpmiddelen. Een rolstoel bijvoorbeeld, douchekrukken, bedden, toiletverhoger, postoel, zitkussen of drempelhulpen. U hoeft hiervoor géén lid te zijn van een zorgorganisatie.

De medewerkers van Thuis Zorggroep Elde en medewerkers van Medicura Zorgwinkel kunnen u adviseren over het gebruik van de juiste hulpmiddelen. De Zorgwinkel is een speciaalzaak en heeft naast verpleegartikelen en hulpmiddelen een uitgebreid assortiment gezondheidsartikelen en zelfzorgartikelen. Voor oud én jong.

Lenen, thuisbezorgd en geïnstalleerd

U kunt voor het lenen, huren en retourneren van medische hulpmiddelen terecht bij de Medicura Zorgwinkel, Liduinahof 35 in Boxtel. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen via 088-007 11 00. In overleg met u wordt dan voor een passende oplossing gezorgd, zoals het gratis leveren en ophalen van hulpmiddelen. Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Neemt u dan gerust contact op met de Medicura klantenservice via 088-007 11 00 of mail naar info@medicura.nl