Communicatietalent gezocht

Zorggroep Elde is op zoek naar een communicatietalent voor 24 uur in de week

Als strategisch communicatie- en marketingadviseur bij Zorggroep Elde ben ik op zoek naar een communicatiecollega die mij vooral bij de uitvoering van het werk komt versterken. Die uitvoering varieert van beheer website/intranet en social mediakanalen tot het schrijven van nieuwsberichten, interviews en blogs voor uiteenlopende in- en externe kanalen. Van het organiseren van evenementen en de publiciteit daaromtrent tot het adviseren en praktisch ondersteunen van collega’s bij uiteenlopende communicatievragen. Hoewel je werkzaamheden vooral uitvoerend zijn, is er zeker ruimte mee te denken over strategische communicatievraagstukken. Alle denkkracht is welkom!

Communicatietalent

Ben jij die communicatieduizendpoot die thuis is in communicatievak maar nog verder wil groeien? Dan wil ik graag met je kennismaken.
Je bent digitaal vaardig en hebt een vlotte pen. Als een spin in het web zet je je voelsprieten uit: in de acties die je onderneemt houd je rekening met wat je ziet en hoort binnen en buiten de organisatie. Dat vraagt betrokkenheid bij de zorg en een zekere leergierigheid om ontwikkelingen in de sector te volgen. Ik zoek een aanpakker, die goed kan schakelen. Geen dag is namelijk hetzelfde.
Je bent met verschillende onderwerpen en voor verschillende klanten bezig. Van alle kanten wordt wat van je gevraagd. Dat moet je leuk vinden.

Ik weet dat ik nogal wat vraag. Maar ik weet ook dat het een leuke communicatiefunctie is in een informele organisatie. Een functie die jij mede zelf inhoud kunt geven. Hoe? Daarover ga ik graag met je in gesprek.

Heb jij zin bij Zorggroep Elde aan de slag te gaan? Laat het me weten. Je kunt direct solliciteren via deze link. Wil je meer weten over functie en arbeidsvoorwaarden, kijk dan hier.

Heb je nog andere vragen, aarzel niet mij te bellen, mailen of appen c.verhoeven@zge.nl of 06 23690374. Je sollicitatie zien wij graag voor 29 mei a.s. tegemoet. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 6 juni tussen 9.00 en 14.00 uur.

Catrien Verhoeven
sr. adviseur communicatie en marketing