Zelfstandig wonen; met én zonder indicatie

Zelfstandig wonen

De Woonstee

Op een mooie locatie in Esch zijn achttien huurappartementen beschikbaar voor zelfstandig wonende ouderen met en zonder een zorgindicatie. Als bewoner van deze woningen aan De Weiakker kunt u gebruik maken van een aantal voorzieningen van het nabijgelegen woon-zorgcentrum het Buitenhuis, zoals het restaurant en recreatieve activiteiten. De activiteiten zijn afhankelijk van vraag en aanbod. De medewerkers van het Buitenhuis kunnen u hierover nader informeren. Binnen het complex is een huismeester beschikbaar.

Door de verbondenheid met het Buitenhuis, waar ook verpleeghuiszorg wordt geboden, kunnen inwoners uit de Essche gemeenschap gedurende hun gehele levensloop in Esch blijven wonen, ook als een van de partners afhankelijk wordt van zware zorg.

Woongemak

Het in de zomer van 2009 opgeleverde gebouw, onder de naam “De Woonstee” heeft twaalf appartementen van 75 m² en zes appartementen van 85 m², verdeeld over twee woonblokken. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en bestaan uit een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet, berging en een bezoekerstoilet.

De comfortabele woningen zijn afgestemd op individuele ondersteuning, rolstoel- gebruik, domotica en andere hulpmiddelen die bij de zorg- en dienstverlening ingezet kunnen worden. Ook alarmering en een deurvideo-installatie zijn aanwezig. Er is een beveiligde toegang middels eigen elektronische sleutel en camerabeveiliging

Woonstee overzichtsfoto