Zorggroep Elde past in je leven

Zorggroep Elde past in je leven

Over ons

Zorggroep Elde staat voor aangenaam leven, wonen naar wens en ondersteuning altijd dichtbij. Thuis of in een van onze woon-zorgcentra en verpleeghuizen. Ons streven is dat iedereen zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Met of zonder hulp. Als hulp nodig is, kunt u een beroep doen op onze thuiszorg. Voor verpleging en verzorging, hulp bij het huishouden, specialistische verpleegkundige zorg, advies of diensten die in alle behoeften en gemakken voorzien.

Klik hier voor meer informatie over de thuiszorg.

Onze woon-zorgcentra: zo thuis mogelijk

Als de zorg thuis te zwaar en te complex is, kunt u kiezen voor een fijne woon- en leefomgeving in een van onze woon-zorgcentra of verpleeghuizen. Daar is persoonlijke zorg, toezicht en begeleiding altijd dichtbij. Onze huizen hebben elk een ander gezicht, zodat u kunt kiezen waar u zich het meeste thuis voelt. Dat gezicht wordt bepaald door de ligging, sfeer, aankleding, grootte. U kunt bij ons wonen als u zorg en ondersteuning nodig heeft vanwege geheugenproblemen, maar ook vanwege lichamelijke beperkingen. We noemen dat psychogeriatrische zorg en somatische zorg.

Klik hier voor een overzicht van onze locaties.

Ertoe doen

Wij geloven dat eigen regie, zelfredzaam zijn en ‘ertoe doen’ betekenis geven aan het leven. Daarom telt voor ons dat u zolang mogelijk kunt blijven doen wat u gewend was en graag wilt blijven doen. En als het kan, dat u ook zoveel mogelijk zélf doet. Daarom nemen we in de zorg niets van u over. We versterken en ondersteunen u graag in datgene wat u nog zelf kunt en schakelen daarbij als het nodig is uw netwerk in. Wij staan voor u klaar als het niet meer gaat. Met persoonlijke zorg, toezicht en begeleiding kunt u altijd op ons rekenen.

simeonshof zorggroep elde ouderenzorg