Zorgkaart Nederland maakt kiezen makkelijker

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland 2018

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website, waarop elke cliënt of naaste een waardering over de zorg kan achterlaten. Wanneer u een waardering achterlaat, brengt u samen met andere cliënten de kwaliteit van de zorg in kaart.

Door alle waarderingen te bundelen krijgt u makkelijk inzicht in de kwaliteit zoals mede-cliënten die ervaren. Het helpt u én anderen om een gerichte keuze te maken uit het zorgaanbod. Omdat wij met alle waarderingen meer inzicht krijgen in onze prestaties en zo onze zorg nog beter kunnen afstemmen op uw wensen, heeft ook Zorggroep Elde er baat bij.

Hiernaast ziet u waardering zien voor Zorggroep Elde als organisatie zoals die op dit moment is. Als u op het logo van ZorgkaartNederland klikt of naar de website van Zorgkaart Nederland gaat, kunt u ook de cijfers per locatie bekijken.

Wat doet Zorggroep Elde met de waarderingen?

Wanneer een waardering op Zorgkaart Nederland wordt achtergelaten, krijgen direct betrokkenen, onze bestuurder en het directieteam een emailalert. Op deze manier kan Zorggroep Elde direct monitoren wat de tevredenheid is van u of uw naasten en waar verbeteracties nodig zijn. De waarderingen worden daarnaast ook regelmatig besproken in het directieoverleg en gedeeld met onze cliëntenraden. De waarderingen geven Zorggroep Elde handvatten om voortdurend alert te zijn en te blijven op een zo hoog mogelijk kwaliteit van zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Elde is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering