Als volwaardig gezien en behandeld worden

Als volwaardig behandeld worden

Visie op gezondheid

Wij voelen ons te gast in het leven van de cliënten. Waar onze cliënten ook wonen: wij doen er alles aan om het zo thuis mogelijk te laten zijn. Onze slogan ‘Zorggroep Elde past in je leven’ maken wij elke dag waar. Door goed naar onze cliënten te luisteren, door hun wensen en behoeften in kaart te brengen en samen met de cliënt te bekijken hoe we daar zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

Ertoe doen: ook met ziekte of beperkingen

Het leven houdt niet op als je ziek bent of door ouderdom niet alles meer even soepel gaat. Veel mensen met een ziekte of beperking vinden het niet prettig om benaderd te worden als zieke, blijkt uit onderzoek van de arts Machteld Huber. Zij willen als volwaardig worden gezien en aangesproken worden op wat ze nog wél kunnen. Hoe klein en minimaal ook.

Als Zorggroep Elde ondersteunen we deze gedachte van harte. We hanteren de visie op gezondheid daarom ook als uitgangspunt om de cliënt te ondersteunen in een zo aangenaam mogelijk leven. Want daar gaat het wat ons betreft om: een zo aangenaam mogelijk leven. En Zorggroep Elde past daarbij!

In het artikel ‘Ertoe doen’ leest u meer over onze visie op gezondheid.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.