Een taart voor elk team om deze goede uitslag te vieren!

Een uitslag om te vieren!

Derde Beste Werkgever van Nederland

Zorggroep Elde is in 2015 en 2016 als derde geëindigd in de verkiezing Beste Werkgever  van Nederland. Zorggroep Elde was van één van de vijftig organisaties in de categorie 1.000 of meer medewerker die waren genomineerd.

Meedingen naar de felbegeerde titel

Er deden 347 organisaties uit verschillende branches aan het onderzoek mee. Daaronder Bouw en Infrastructuur, Financiële Dienstverlening, Groot- en detailhandel, Onderwijs en Horeca. Op de lijst van de 100 genomineerden stonden 34 zorg- aanbieders, variërend van ziekenhuizen, instellingen voor verstandelijk gehandicapten, gezondheidscentra en aanbieders in de ouderenzorg. Ruim 314.218 medewerkers gaven een oordeel over hun werkgever.

Zorggroep Elde: derde beste werkgever van Nederland

Samen met Zorggroep Elde dongen nog zeven zorgorganisaties uit de sector verpleeg- en verzorgingshuiszorg en thuiszorg (VVT) mee naar de felbegeerde titel. De prijs voor ‘Beste Werkgever van Nederland’ met meer dan 1000 medewerkers ging uiteindelijk naar Buurtzorg. St. Jozefoord uit Nuland werd eerste van de organisatie met minder dan 1000 werknemers.

Het Beste Werkgeversonderzoek wordt uitgevoerd door Effectory en Intermediair. Alle organisaties in Nederland kunnen aan het onderzoek meedoen.
Voor meer informatie klik hier.