Zorgkaart Nederland maakt kiezen makkelijker

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website, waarop elke cliënt een waardering over de zorg kan achterlaten. Daarmee helpt u anderen om een gerichte keuze te maken uit het zorgaanbod en inzicht te krijgen in de kwaliteit zoals medecliënten die ervaren. Maar het helpt u op uw beurt ook om een goede keuze te maken.

Uw oordeel over onze kwaliteit telt

Zorggroep Elde is altijd blij met reacties van cliënten. We horen graag een-op-een hoe u over ons denkt. Maar misschien vindt u het prettiger uw mening achter te laten op Zorgkaart Nederland. We zijn een open en transparante organisatie en delen uw ervaringen  graag met anderen. Of dat nu positief is of minder positief. Daar kunnen we alleen maar van leren.

Wanneer u een waardering achterlaat, brengt u samen met andere cliënten de kwaliteit van de zorg in kaart. Daar heeft iedereen profijt van. Toekomstige cliënten, omdat uw waardering hen helpt in de  zoektocht naar zorg die het beste bij hen past. Maar ook Zorggroep Elde heeft er baat bij. Omdat zij met uw waardering meer inzicht krijgt in haar prestaties en zo de zorg nog beter kunnen afstemmen op uw wensen.

ZorgkaartNederland: laat horen wat u van ons vindt! 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Elde is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering