Samen zoeken we naar oplossingen

Samen zoeken we naar oplossingen

Begeleiding bij omgaan met (gevolgen van) ziekte

Een ziekte en de gevolgen daarvan kunnen uw leven in een oogwenk veranderen. Er is onzekerheid over het verloop en over de toekomst. De zorg over praktische zaken kan u uit balans brengen. Het is prettig dat er dan iemand naast u staat. Dat kunnen onze verzorgenden en verpleegkundigen zijn. Samen met u zoeken ze naar oplossingen in de dingen waar u tegen aanloopt en naar mogelijke aanpassingen in uw dagelijks leven waardoor u misschien beter met de ziekte kunt omgaan.

Onze medewerkers kennen de sociale kaart en zijn bekend met voorzieningen in uw directe omgeving. Soms ligt de oplossing voor de hand ligt. Het kan ook zijn dat technologische oplossingen een uitkomst bieden en het voor u allemaal net een beetje makkelijker maken. Denkt u aan een beeldtelefoon of ergonomische aanpassingen.

thuiszorg zorggroep elde

Aanvragen  en/of beëindigen van zorg

Voor het aanvragen van advies en/of begeleiding kunt u zelf contact opnemen met Thuis Zorggroep Elde. Vervolgens zal een wijkverpleegkundige een afspraak met u maken om met u de gewenste zorg te bespreken. Ook uw huisarts of specialist kan contact opnemen met ons. Heeft u geen zorg meer nodig, dan kunt u zich bij het wijkteam afmelden.