Zorg in stijl

Zorg in stijl

Bed & breakfast / Zorghotel

Gelegen aan het Nieuwland in Esch ligt het stijlvolle zorghotel/bed & breakfast van het Buitenhuis. In het bed & breakfast gaan aangenaam verblijven en zorg en ondersteuning hand in hand .

Het zorghotel/bed & breakfast biedt een prima oplossing als u:

  • zich na een ziekenhuisopname of revalidatieperiode nog niet zeker genoeg voelt om naar huis te gaan
  • door een lichamelijke (chronische) ziekte of beperking vaak aan huis gebonden bent en er gewoon een paar dagen onbezorgd uit wilt
  • een periode naar bijvoorbeeld een verpleeghuis moet overbruggen en bent aangewezen op zorg
  • uw mantelzorgers even wilt ontlasten en hen de verzorging voor een aantal dagen of weken uit handen wilt nemen
  • plotseling ziek wordt en het prettig vindt om tijdelijk te verblijven in een veilige omgeving waar u kunt rekenen op zorg

In overleg kan ook een familielid een nachtje in het bed & breakfast verblijven om dicht bij u te zijn

Bed & breakfastkamers

Het bed & breakfast Buitenhuis heeft zes kamers die zijn gelegen op de 1e etage. Alle kamers, variërend in grootte van 38 tot 45 m2, zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken die uw verblijf veraangenamen: een hoog-laagbed, ruime opbergruimte, een gemakkelijke fauteuil, sfeervolle verlichting, televisie en Wifi. In uw kamer kunnen u en uw gasten op elk moment van de dag zelf een vers kopje koffie of thee zetten. Een alarmeringssysteem geeft u de garantie dat er snel iemand bij u is als dat nodig is. U heeft een eigen, goed geoutilleerde badkamer. De kamers zijn goed toegankelijk voor een rolstoel en rollator en geschikt voor één en twee personen. Echtparen zijn van harte welkom. Onze house keeping zorgt ervoor dat de kamers dagelijks worden schoongemaakt.

In het bed & breakfast kunt u rekenen op zorg en passende ondersteuning van Thuis Zorggroep Elde. Medewerkers van de thuiszorg komen op de eerste dag van uw verblijf bij u langs om te kijken welke zorg precies nodig is en op welke momenten.

Ontmoeten en ontspannen

Naast uw eigen kamer kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die het Buitenhuis biedt. Er is een lounge met open haard en gemakkelijke stoelen om heerlijk een boek te lezen. U kunt kiezen voor een behandeling door pedicure, kapper of schoonheids- specialiste in de ontspanningsruimte. Een prachtig aangelegde grote tuin nodigt u beslist uit voor een wandeling. Het restaurant biedt alle gelegenheid voor een kopje koffie met gebak of om met uw bezoek een hapje te eten. U kunt de dag zo invullen, zoals u dat wenst. Dat is geheel aan u!