Wat hebben wij te bieden, welke verschillende jobs, contractvormen, eigen kleur locaties, eigentijdse professionals, zelfsturende teams, waarom is werken bij ZGE interessant? (beste werkgever, etc.), tien redenen om te werken bij ZGE, werken en opleiden.

Zorggroep Elde maakt werk van een zo aangenaam leven voor haar cliënten. Alle medewerkers in welke functie dan ook leveren daar een professionele bijdrage aan, dat maakt dat jouw werk ertoe doet! We vinden het belangrijk om in gesprek met elkaar, samen te blijven werken aan een betere dienstverlening voor cliënten. Of deze cliënt nu thuis woont of op één van onze locaties in de omgeving van Boxtel. Niet voor niets is ons motto: Zorggroep Elde, past in je leven!

Onze locaties en thuiszorg zijn zo verschillend dat er veel uitdaging en afwisseling zit in het werken bij Zorggroep Elde. Daarin gaan we graag met jou het gesprek aan om te horen wat het best bij je past.

Eigentijds professional
De zorg verandert en wij ontwikkelen mee, daarom zijn we in 2015 op expeditie gegaan: Expeditie Elde. Gedurende dit 2-jarig ontwikkeltraject staan de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogen en professioneel (hier aparte pagina bij visie, missie??) centraal. Medewerkers onderzoeken samen met elkaar en de cliënt hoe en wat er verbeterd kan worden en ontwikkelen zich tot eigentijdse professional.

Job alert Zorggroep Elde

Meld je aan om op de hoogte te blijven over de laatste vacatures bij Zorggroep Elde.


Vacatures

vlaswiek04Plezierig werken bij een informeel en vooruitstrevend bedrijf, elke dag bijdragen aan een aangenaam leven voor onze cliënten en meedenken hoe we als organisatie nog beter kunnen worden? Kom dan werken bij Zorggroep Elde!

Vakantiewerk

Op zoek naar uitdagend vakantiewerk waarbij je direct bijdraagt aan een fijne dag voor onze cliënten en ben je minimaal twee weken beschikbaar in de maanden juli / augustus? Wordt vakantiekracht bij Zorggroep Elde.

Open sollicitatie

Op dit moment geen passende vacature? Meld je aan voor onze jobalert of klik op de button hieronder voor meer informatie.

Leren & Ontwikkelen

Is een baan in de zorg jouw ambitie en beschik je niet over de juiste opleiding? Leren bij Zorggroep Elde doe je elke dag. Als je een opleiding wilt volgen of stage wilt lopen, is er veel mogelijk bij Zorggroep Elde.