Wonen en zorg naar keuze

Wonen en zorg

WONEN MET ZORG

Aangenaam leven, wonen naar wens en ondersteuning dichtbij. Dat is Zorggroep Elde in een notendop. Elk van onze zeven woon-zorglocaties heeft een eigen gezicht. U kunt kiezen wat het beste bij u past.

U kunt bij ons wonen als u vanwege ernstige geheugenproblemen of lichamelijke beperkingen dag en nacht bent aangewezen op professionele zorg. Het bed & breakfast biedt uitkomst als u voor korte tijd zorg nodig heeft, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname. Thuiszorg geeft een steun in de rug zijn om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. We bieden daarnaast specialistische zorg, behandeling en revalidatie, palliatieve zorg en dagbesteding.

Huurt u van ons een appartement, dan zijn zorg en extra services voor comfort altijd binnen handbereik beschikbaar. Eigen regie en zelfredzaamheid van onze cliënten telt! We nemen niets van u over. We ondersteunen u, samen met degenen die dicht bij u staan, om zolang mogelijk te blijven doen wat u gewend was en graag wilt blijven doen. We hebben mooie appartementen in de Woonstee in Esch.

Zorg in de buurt

Als u op een van de gemeenten in onderstaand kaartje klikt, krijgt u een overzicht van de zorg- en dienstverlening van Zorggroep Elde in die gemeenten.

Sint-Oedenrode Haaren Sint- Michielsgestel Schijndel Boxtel Vught