Fijn wonen met zo nodig zorg dichtbij

Fijn wonen met zorg dichtbij

Een huurappartement

Wilt u graag zelfstandig wonen in een comfortabele omgeving, maar vindt u het prettig om gebruik te kunnen maken van diverse voorzieningen in de buurt? Zoals een restaurant of deelnemen aan recreatieve activiteiten? Dan kunt u ervoor kiezen om een appartement te huren van Zorggroep Elde. In deze huurappartementen kunt u zowel met als zonder zorgindicatie wonen. Met één of twee personen. En heeft u of uw partner in de toekomst toch meer zorg en ondersteuning nodig? Ook dan kunnen wij wat voor u betekenen.

De locatie

Zorggroep Elde heeft aantrekkelijke huurappartementen met eigen tuin of balkon. Deze woonvoorzieningen hebben door hun ligging en omvang een eigen karakter. Op de locatie De Woonstee in Esch woont u zowel met als zonder zorgindicatie. Ook wanneer u, of uw partner, in de toekomst alsnog lichte of zware zorg nodig heeft kunt u op deze locatie blijven wonen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de huurappartementen van Zorggroep Elde? Dan vindt u links een menu waar meer informatie over de locatie. Voor meer informatie over het huidige woningaanbod kunt u ook terecht op Woonz.

Woonstee overzichtsfotoAanleunwoningen
De Woonstee