Een goede voorbereiding

Voorbereiding

Uw eerste dagen bij ons

Op het moment dat er een plaats beschikbaar is in de door u gewenste locatie, neemt onze casemanager contact met u op.Zij spreekt een dag en tijdstip met u af waarop u wordt verwacht. Wij kunnen uw komst dan zo goed mogelijk voorbereiden.

Eerst verantwoordelijke verzorgende

Op de dag van uw aankomst zal – indien mogelijk – uw eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) u ontvangen. De EVV is uw vaste aanspreekpunt tijdens uw verblijf bij ons. Zij stelt u op de hoogte van belangrijke wetenswaardigheden en zal u in de eerste weken goed begeleiden, zodat u op een rustig tempo aan uw nieuwe huis kunt wennen en alle informatie kunt verwerken. Deze informatie vindt u ook in  de welkomstmap op uw appartement, zodat u die op een later moment nog eens op uw gemak kunt naslaan.

Zorgleveringsovereenkomst

Als u bij ons komt wonen, krijgt u een zorgleveringsovereenkomst ter inzage en ondertekening aangeboden. In de zorgleveringsovereenkomst staan uw en onze rechten en plichten. Het is belangrijk dat u de overeenkomst vóór uw verhuizing  door u of uw vertegenwoordiger is ondertekend.

Onderstaand kunt u meer lezen over de leveringsvoorwaarden: